Bohinj

Over Ons

Op deze site is het mogelijk om wat meer informatie door te nemen omtrent het ietwat onbekende Slovenië. Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland hebben een uitstekende reputatie indien het aankomt op natuurpracht. Echter, ook Slovenië verdient zeker een vermelding. Net over de Oostenrijkse grens kan men direct de Sloveense Alpen opmerken en in de buurt ligt ook een hemelse plek: het meer van Bohinj.

Dat meer is de parel van Slovenië en zeker een bezoekje waard. Men kan er vertoeven aan het kristalheldere water, maar het is ook perfect mogelijk om daguitstapjes te organiseren richting een hoop plekken. Onder andere een hoop natuurlijke wonderen kan men in de buurt aantreffen. Watervallen, kloven, bergen en meer maken hun opwachting voor de avonturier. De hoofdstad Ljubljana kan dan weer menig cultuurliefhebbers bekoren. De havenstadjes in het zuiden maken vaak onderdeel uit van een heuse rondreis.

Slovenië een kans geven is dus de boodschap. Op deze site kom je meer te weten omtrent het meer, maar ook over de algemene bezienswaardigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *