Bohinj

Overnachten in Eco Hotel naast het Aquapark

De kogel is door de kerk: er wordt tijdens de vakantie in Slovenië verbleven aan het meer van Bohinj? Een zeer goede zet! In de buurt zijn er verschillende accommodaties. Pal aan het meer kan met hotel Bohinj vinden. De ligging is de de grootste troef van dit logeeradres. Ook kan het iets avontuurlijker: een caming. Aan de oevers van het meer kan men
Camping Zlatorog Bohinj opmerken. Iets luxueuze kan ook. Het Eco hotel ligt niet pal aan het meer, maar eerder wat meer tussen Bohinj en Bled. De iet mindere ligging wordt wel ruimschoots goedgemaakt door de faciliteiten.

Ecologie voorop!

Het hotel opende zijn deuren in juni 2009 en is dus nog vrij modern. Het is het eerste ecologische hotel van Slovenië. Elektrische wagens zijn hier welkom, er zijn namelijk oplaadpunten voorzien. Het restaurant van het hotel staat gekend vanwege de Sloveense gerechten, maar ook internationale, vegetarische en caloriearme gerechten kan men er vinden.

Groot aquapark

Het hotel is iets duurder, maar de faciliteiten zijn er ook naar. De meeste gasten hebben bijvoorbeeld toegang tot een aquapark van maar liefst 3500 vierkante meter. Er zijn verschillende buiten- en binnenbaden en voor de kleinsten zijn er waterattracties voorzien. Ook een gigantische sparuimte is voorzien. Beelden zeggen meer dan woorden:

Meer informatie omtrent het eco hotel kun je vinden door eens door te klikken naar de site van booking. Daar kun je zien dat de site een gemiddelde score van meer dan 8 punten krijgt. Leerzaam zijn de recensies van eerder verbleven gasten. Zo kan men allerlei verschillende informatie doornemen omtrent de ligging, de kamers, de voeding, … . Op die manier kan men een mening vormen en kijken of het al dan niet de moeite is om er een kamer te reserveren.